Serof AS er markedsledende i Norge innen kompetanse og salg av High-Speed Camera.

High-Speed Filmoppdrag / Konsulentbistand

High speed filmoppdrag - Høyhastighetsfilming - Slow motion

 Vi utførere alle type High speed filmoppdrag:

 Hvilke nytte kan du ha av å benytte slike tjenester fra oss:  

  • For å lokalisere feil i en produksjonsprosess: Stans i produksjon er dyrt – benytt deg av våre tjenester for å korte ned på nedetidene.
  • For optimalisering av en produksjonsprosess – jo høyere produksjonskapasitet – jo bedre inntjening.
  • For å få en bedre forståelse av hva som skjer med et produkt i forskjellige stadier, f.eks ved belastninger.
  • For å verifisere at et produkt holder de mål det lover.
     
Gjennom en av våre samarbeidspartere Filmportal kan vi tilby ordinære filmoppdrag – alene eller i kombinasjon meg High-Speed filming.  
  • Ved å benytte High-Speed filmopptak i kombinasjon med ordinær film kan det utgjøre store forskjeller i f.eks en opplæringsvideo.
  • Fra rådata til ferdig produkt  til bruk som dokumentasjon etter en utført test, opplæringsvideoer eller i reklameøyemed
     
Lurer du på om oppdraget du jobber med eller prosjektet du forsker på kan ha nytte av våre tjenester – Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    
     
Konsulentbistand: Vi har over 25års erfaring i å  bistå våre kunder med å løse spesialoppdrag innen High speed filming. Om du har et prosjekt som du lurer på om kan løses ved bruk av High-Speed kamera, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.